Weg en Waterbouw

Weg en waterbouw

Prestaties en innovatie in de weg en waterbouw industrie zijn afhankelijk van hoogwaardige, betrouwbare afdichtingen in een verscheidenheid aan toepassingen. Sealing Technologies heeft betrouwbare oplossingen in bijna elke toepassing.

Ons bedrijf biedt een breed productassortiment en een wereldwijd ondersteuningsnetwerk van experts om uw enige leverancier van afdichtingen en diensten te zijn. We stimuleren innovatie met onderzoeks-, ontwikkelings- en productieteams die zijn geïntegreerd in onze wereldwijde activiteiten om te voldoen aan de eisen van wereldwijde en lokale markten.

BAANBREKENDE OPLOSSINGEN

Onze meer dan 500 experts brengen voortdurend nieuwe verbindingen op de markt die een geavanceerde weerstand bieden tegen agressieve chemicaliën, hoge drukken en extreme temperaturen, waardoor Freudenberg uw specialist is als het gaat om innovatie. Wij bieden onze klanten de 's werelds grootste productassortiment van één enkele bron, expertise op het gebied van materialen en productie, en revolutionaire afdichtingsoplossingen. Om ervoor te zorgen dat uw apparatuur alle omstandigheden overleeft, waar u zich ook bevindt, kunt u bij Freudenberg terecht voor baanbrekende oplossingen.

Kwaliteit

Of u nu een op maat gemaakte oplossing of standaardonderdelen, ons wereldwijde netwerk levert snel betrouwbare onderdelen van hoge kwaliteit.

UITSTEKEND OP ONS GEBIED

As bot Als zowel een leider als een dynamische innovator in de afdichtingsindustrie, bieden de wereldwijde experts van Freudenberg onze klanten 's werelds grootste productassortiment uit één enkele bron, samen met geavanceerde materialen en of het nu in China of Brazilië is, boeren over de hele wereld hebben apparatuur nodig die bestand is tegen extreme temperaturen en die de hele dag, elke dag, comfort voor de machinist biedt. Afdichtingsoplossingen die voor minder trillingen van de apparatuur zorgen, bevorderen een soepelere, minder stressvolle rit. Innovatieve afdichtingscomponenten zorgen voor een robuuste werking bij temperaturen van 250°C tot -40°C.

LAGE UITSTOOT

Sealing Technologies is gespecialiseerd in LESS - Low Emission Sealing Solutions - die wrijving verminderen, het brandstofverbruik verbeteren en de fabrikant in staat stellen om aan de emissienormen te voldoen.

BETROUWBAARHEID

Als er werk aan de winkel is, is uitval geen optie. Wij helpen bij het voorkomen van machinestoringen door betrouwbare afdichtingsoplossingen te bieden.

EXTREME CONDITIES

Het behouden van topprestaties onder buitengewone bedrijfsomstandigheden is een must. Van extreme temperaturen tot agressieve media, we hebben een innovatieve oplossing om aan de eisen van elke toepassing te voldoen.

Assortiment

Wij bieden een haagwaardig en duurzaam assortiment aan afdichtingen. Het complete assortiment inclusief product- en materiaalinformatiebladen, bestelmogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid vind u op onze website.