Bouw

BOUWEN VOOR DE TOEKOMST

De hoge eisen van de hedendaagse constructie laten geen ruimte voor fouten in de bouw. Infrastructuurprojecten zullen wereldwijd toenemen om een groeiende bevolking tevreden te stellen. Naarmate deze trend zich voordoet, zullen bouwfabrikanten een aanzienlijke groei in de vraag naar hun producten zien. Er moet betrouwbare apparatuur worden geproduceerd die bestand is tegen en bestand is tegen de extreme bedreigingen die maar al te vaak voorkomen in moderne bouwwerkomgevingen.

Ruw weer, radicale temperatuurschommelingen, langdurige UV-straling en natuurlijke verontreinigingen dagen de integriteit van een systeem uit. Niemand kan zich downtime veroorloven. Fabrikanten nemen innovatieve materialen en ontwerpen op in hun afdichtingsoplossingen om deze uitdagingen aan te gaan.

BAANBREKENDE OPLOSSINGEN

Onze meer dan 500 experts brengen voortdurend nieuwe verbindingen op de markt die een geavanceerde weerstand bieden tegen agressieve chemicaliën, hoge drukken en extreme temperaturen, waardoor Freudenberg Sealing Technologies uw specialist is als het gaat om innovatie. Wij bieden onze klanten de 's werelds grootste productassortiment van één enkele bron, expertise op het gebied van materialen en productie, en revolutionaire afdichtingsoplossingen. Om ervoor te zorgen dat uw apparatuur alle omstandigheden overleeft, waar u zich ook bevindt, kunt u bij Freudenberg terecht voor baanbrekende oplossingen.

Bovendien is er nu meer aandacht voor brandstofverbruik en emissienormen vanwege een groeiende bezorgdheid over klimaatverandering en het milieu. De bouwsector speelt een essentiële rol en de doelstellingen veranderen voortdurend. Industries zal nieuwe ontwerpen ontwikkelen en bestaande machines upgraden om te voldoen aan de huidige en toekomstige normen. Op de hoogte blijven van technologie en innovatie is de enige manier om deze verwachtingen te overtreffen.

Over het algemeen zijn fabrikanten tegenwoordig op zoek naar componenten die langer meegaan, extreme omgevingsomstandigheden overleven en over de nieuwste innovaties beschikken. Ze wenden zich tot Freudenberg Sealing Technologies om te bouwen aan de toekomst.

BETROUWBAARHEID

Als er werk aan de winkel is, is uitval geen optie. Wij helpen bij het voorkomen van machinestoringen door betrouwbare afdichtingsoplossingen te bieden.

CASSETTE SEALS SERIES

Een robuuste as naaf afdichting met meervoudig uitsluitingslabyrint ingebouwd in een enkele behuizing, deze afdichting is het ultieme om de elementen buiten te houden en olie binnen, terwijl wrijving wordt geminimaliseerd. Het unieke ontwerp zorgt voor een uitstekende verwijdering van verontreinigingen bij geoptimaliseerde oppervlaktesnelheden.

cassette-afdichting

 

PAKKINGEN

Onze pakkingen zijn verbeterd voor prestaties door een balans tussen materiaal en ontwerp en bieden maximale afdichting en duurzaamheid. Technologieën zijn onder meer: homogeen rubber (press-in-place), dragertype (plastic/metaal), gebosseleerd met rubber bekleed metaal, gebosseleerd staal, gestempelde composieten, samen met hoogwaardige legeringsmaterialen en secundaire coatings.

Pakking

 

HDP 330 SEALS

Deze nauwkeurig gevormde zuigerafdichtingen van hydraulische cilinders bieden extreme sterkte tegen extrusie van spleet en hoge slijtvastheid. Unieke vormtechnieken zorgen voor dimensionale stabiliteit, waardoor het de ultieme afdichting is voor een goede afdichting en driftweerstand voor extreme omstandigheden en een druk tot 800 bar.

HDP-330-seal

 

NIEUW POLYURETHAAN

Dit superieure, kosteneffectieve urethaan dekt vele marktbehoeften met één materiaal. AU30000-afdichtingen zijn bestand tegen hogere temperaturen, hogere drukken en meer diverse vloeistoffen en gaan over het algemeen langer mee. Classificaties van 500 bar en -40°C tot 120°C plaatsen dit urethaan in een geheel eigen klasse.

polyurethaan

 

LAGE UITSTOOT

Freudenberg Sealing Technologies is gespecialiseerd in LESS - Low Emission Sealing Solutions - die wrijving verminderen, het brandstofverbruik verbeteren en de fabrikant in staat stellen om aan de emissienormen te voldoen.

KLEPSTEEN SEALS

Verhoog het motorrendement, verminder het olieverbruik en optimaliseer de emissies met onze hoogwaardige klepsteelafdichtingen. De speciale stap lip en gas lip zijn ontworpen om extra bescherming te bieden tegen blaasgas in dieseltoepassingen, en de geflensde metalen behuizing verbetert het vasthouden van de afdichting.

klepsteen-seal

 

ENCODERS

Nauwkeurige en consistente meting voor zowel de nok- als de krukaspositie bij alle snelheden zonder verlies van signaalkwaliteit wordt geleverd door onze magnetische encoders. Ze zijn uiterst betrouwbaar en kunnen worden gebruikt om het brandstofverbruik te verbeteren en zo de uitstoot te verminderen.

encoders

 

POP SEALS

De POP-afdichting (Power Optimized PTFE) vermindert wrijving, wat resulteert in emissiereductie, minder as slijtage en een lager brandstofverbruik. De oppervlaktestructuur van de PTFE-afdichtingslip heeft een geoptimaliseerde spiraal voor een micro pompeffect, waardoor een perfect afdichtingsgedrag en minimaal vermogensverlies wordt gegarandeerd.

POP-seals

 

DIAFRAGMEN

Membranen van hoge kwaliteit en maatvast, geproduceerd met superieure elastomeermaterialen en thermoplastisch polyurethaan, zijn bestand tegen veeleisende omgevingsomstandigheden, wat resulteert in een uitzonderlijke levensduur van de afdichting. Door FEA ontwikkelde ontwerpen zijn perfect afgestemd op de technische eisen, waardoor de membranen precies kunnen bewegen.

diafragmen

 

SF-STYLE COMBI SEALS

Dit is de ultieme afdichting voor een betere bescherming tegen vuil waar as rotatie en eindspeling moeten worden opgevangen. Door gebruik te maken van een uniek ontwerp dat schraapelementen combineert met afdichtingstechnologie, is bewezen dat deze afdichting de levensduur van de afdichting verlengt en garantieclaims uit het veld vermindert.

SF-STYLE COMBI SEALS

 

O-RINGS

Aangepaste samenstellingen die bestand zijn tegen biodiesel (brandstofsystemen), agressieve oliën (aandrijfsystemen), koelvloeistoffen (cilindervoeringen), samen met vele andere vloeistoffen, gecombineerd met Six Sigma-productiecapaciteit, transformeren de gemiddelde standaard O-ring in een integraal onderdeel van de afdichting systeem.

o-ringen

 

TRACK ROLLER SEALS

Duurzame afdichtingen gemaakt van zeer sterke/hooggelegeerde metalen, looprolafdichtingen bieden uitstekende slijtvastheid en corrosiebestendigheid. De nauwkeurig geslepen en gepolijste metalen maken gebruik van elastomeren schrikdraadapparaten die in standaardmaterialen worden geleverd of kunnen worden aangepast aan speciale behoeften.

Track-Roller

 

PLUG & SEAL

Plug & Seal is een betrouwbare, strakke connector uit één stuk om componenten uit te lijnen, verkeerde uitlijning te compenseren, thermische bewegingen op te vangen en akoestische ontkoppeling te bieden. Onze PTFE Plug & Seal-versie voor hoge temperaturen biedt duurzaamheid tot 250°C, samen met mediabestendigheid tegen bijna elke vloeistof.

plug-seal

 

CASCO® SEALS

CASCO genereert 70% minder wrijving in vergelijking met elastomeren motorafdichtingen dankzij het gebruik van een uniek afdichtingsmechanisme dat als voordeel centrifugale kracht gebruikt. CASCO vermindert het brandstofverbruik, draagt bij aan minder koolstofafzettingen en is de ultieme afdichting met een lange levensduur.

Casco-seals

 

ACCUMULATORS

Onze membraan- en zuigeraccumulatoren bieden uitstekende energieopslag met unieke materialen om permeatie te voorkomen, dekken brede temperatuur bereiken af en bieden een uitstekende levensduur. De volgende generatie lichtgewicht accu's combineert de effectiviteit van aluminium met het functionele vermogen van een accu om de functie/kostenverhouding te maximaliseren.

accumulatoren

 

LF 300 ROD SEALS

Het unieke ontwerp met gegroefde lip op deze stangafdichting zorgt voor een vermindering van ongeveer 30% van de afdichtingswrijving tussen de drukken van 35 tot 175 bar. Ons unieke urethaan op TODI-basis voorkomt extrusie en zorgt voor een uitstekende afdichting, zelfs bij lage snelheden.

LF-300-ROD-SEALS

 

SIMMERRING® OIL SEALS

Tientallen jaren van testen hebben een ontwerpstandaard opgeleverd die gebruikmaakt van unieke materialen voor consistente prestaties, lage slijtage, superieure vloeistofweerstand, 15 tot 20% lagere wrijving en unieke temperatuurmogelijkheden (-40 °C tot 175°C) wanneer vergeleken met andere conventionele afdichtingen van concurrenten.

Simmering-Oil-seals


PORTEFEUILLE

PORTEFEUILLE

CERTIFICERINGEN

  • EN ISO 9001: 2008
  • EN ISO 14001 : 2004
  • AS9100
  • AS9120
  • A2LA Laboratory
  • EN9100