Contact formulier

Toelichting*

Een bedrijf in eigendom van Techniparts:

Wij zijn Sealing Technologies. In 2008 richtte Frank Muntz Techniparts B.V. op met ondertussen 25 jaar ervaring. 

Sinds 1997 is Frank Muntz al werkzaam in de branche van O-ringen en afdichtingen. Deze kennis word gebruikt om de allerbeste afdichtingen en afdichting oplossingen voor u te vinden. 

Sinds 2018 is Techniparts erkend partner van Freudenberg Sealing Technologies. Wij bieden een breed assortiment aan in Freudenberg afdichtingen, zoals O-ringen, pakkingen, keerringen en nog veel meer. Freudenberg is een van 's werelds grootste en beste leveranciers van afdichtingen en biedt hoogwaardige afdichtingen met een lange levensduur. Ook voor het oplossen van alle afdichting problemen kunt u bij ons terecht, wij kunnen voor uw project een perfecte afdichting verzorgen. Weten wat wij u kunnen bieden? Neem een kijkje op onze website!

Freudenberg staat bekend om zijn afdichtingen en schokdempers. Freudenberg heeft een wereldwijd netwerk opgebouwd met partners uit bijvoorbeeld Japan, India en China. Het doel is om overal dezelfde hoge kwaliteit te bieden. Freudenberg werd in 1849 opgericht door een groep Duitse familiebedrijven gericht op toekomstige innovatie. Ze werken samen met partners, klanten en wetenschap om uitstekende producten, oplossingen en diensten te ontwikkelen. Freudenberg is nu in handen van de oorspronkelijke aandeelhouders.

Techniparts is een technische groothandel gevestigd in Wezep, nabij Zwolle, waar wij al jaren lange ervaring hebben in producten voor de technische industrie. Ondertussen is Techniparts uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf in met expertise onder andere in afdichtingen en rubber gerelateerde artikelen.

Bent u opzoek naar een afdichting, o-ring of afdichting dan bent u bij Sealing Technologies aan het juiste adres. Kijk op onze webite voor onze producten en diensten.

Heeft u niet gevonden wat u zocht of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!