Contact Sealing Technologies

Techniparts - Sealing Technologies
Adres Rondweg 26
8091 XB Wezep, Nederland
» Google Maps
Telefoon +3138-4601232
E-Mail sales@sealingtechnologies.nl
Bank rekening NL27ABNA0425583791
BIC ABNANL2A
BTW nummer NL819296533B01
KVK nummer 08174024

Contact formulier

Openingstijden
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Klantenservice: Donderdag om 08:30 weer geopend

Een bedrijf in eigendom van Techniparts:

Wij zijn Sealing Technologies. In 2008 richtte Frank Muntz Techniparts B.V. op. 

Frank Muntz was voordat hij Techniparts oprichte al 10 jaar lang werkzaam in de branche van O-ringen en afdichtingen. Techniparts bestaat nu al ruim 10 jaar. Deze kennis word gebruikt om de allerbeste afdichtingen en afdichtingsoplossingen voor u te vinden. 

Sinds 2018 is Techniparts erkend partner van Freudenberg. Wij bieden een breed assortiment aan afdichtingen, zoals O-ringen, pakkingen, keerringen en nog veel meer. Freudenberg is een van 's werelds grootste en beste leveranciers van afdichtingen en biedt hoogwaardige afdichtingen met een lange levensduur. Ook voor het oplossen van alle afdichtingsproblemen kunt u bij ons terecht, wij kunnen voor uw project een perfecte afdichting verzorgen. Weten wat wij u kunnen bieden? Neem een kijkje op onze website!

Freudenberg staat bekend om zijn afdichtingen en schokdempers, ze hebben een wereldwijd netwerk opgebouwd met partners uit bijvoorbeeld Japan, India en China. Het doel is om overal dezelfde hoge kwaliteit te bieden. Freudenberg werd in 1849 opgericht door een groep Duitse familiebedrijven gericht op toekomstige innovatie. Ze werken samen met partners, klanten en wetenschap om uitstekende producten, oplossingen en diensten te ontwikkelen. Freudenberg is nu in handen van de oorspronkelijke aandeelhouders.

Techniparts is een technische groothandel gevestigd in Wezep, in de omgeving Zwolle, waar wij al jaren lange ervaring hebben in producten voor de technische industrie. Ondertussen is Techniparts uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf in met expertise onder andere in afdichtingen en rubber gerelateerde artikelen.

Bent u opzoek naar een afdichting, o-ring of afdichting dan bent u bij Sealing Technologies aan het juiste adres. Kijk op onze webite voor onze producten en diensten.

Heeft u niet gevonden wat u zocht of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!